Websites op maat gemaakt

Als ondernemer of marketeer wil je dat je website jou verder helpt. Een website is geen einddoel, maar een middel om jouw doelen te bereiken. Het doel verschilt per situatie: Je wilt meer verkopen genereren, meer aanvragen ontvangen, of jouw verhaal zo goed mogelijk vertellen.

Bij het ontwikkelen van een site kijken wij daarom ook altijd welk doel je wilt bereiken. Daarbij stellen we (o.a.) de volgende vragen:

 • Is een website wel het juiste middel om jouw doel te bereiken?
 • Kunnen we jouw website en je overige communicatie slimmer laten samenwerken?
 • Wat is je (online) strategie en hoe vertalen we dit naar je website?
 • Hoe verhoudt de website zich tot je andere marketinguitingen, hebben deze een consistente uitstraling?

Service tot we erbij neervallen.

Of het gaat over het ontwerp, de techniek, de afronding of de helpdesk. Wij houden niet van half werk. Wij weten dat tevreden klanten de beste marketing is. We zien dat ook terug: bijna al onze klanten komen via mond-tot-mondreclame bij ons. Wij geloven dat dit komt door de volgende aspecten:

 • Geen verjaringstermijn
  Wij werken niet met een termijn waarin onze klant fouten moet signaleren. Ook na een half jaar, of anderhalf jaar lossen wij bugs gratis op.
 • Altijd hulp beschikbaar
  Weet je na een half jaar niet meer (precies) hoe de website werkt? Bel ons op. Wij helpen je verder.
 • Uitgebreide testen
  We testen al onze websites op verschillende besturingssystemen en browsers.

Wie heeft het laatste woord?

Uiteindelijk hebben onze klanten het laatste woord. Maar als jij een aanpassing wil aan je website waar wij niet achter staan, dan zullen we dat vertellen en uitleggen waarom. Wij zijn de experts en daar betaal je ons voor. Samen kijken we vervolgens naar de aanpassing die je wilde en kijken we of er een betere oplossing is waar we wél beide achter staan.

Interesse in een website op maat?

Ben je geïnteresseerd in een website op maat? Neem dan contact met ons op (je mag ook direct bellen naar 050 211 18 16) en we komen graag langs voor een gesprek.

Bekijk onze portfolio Leer ons kennen

Voorbeelden van websites op maat