Grafisch ontwerp websites en huisstijlen

welke indruk laat je achter?

Wat is de indruk die jouw website of drukwerk achter laat? Druk, saai, kleurrijk of professioneel? Roept het op tot actie? Vraagt het om meer? De eerste kennismaking van een potentiële klant met jouw organisatie is cruciaal. Wat straalt jouw huisstijl uit?

Binnen een organisatie zijn er altijd mensen die enorm enthousiast vertellen over het product. Als een klant met deze persoon in gesprek raakt, dan is hij of zij ‘snel’ overtuigd. Jij en je collega’s kennen de ins en outs van het product en met je enthousiasme kun je de klant goed helpen. Maar voordat jij, of je collega, in gesprek bent met de potentiële klant, is zijn mening al gevormd. Gevormd door de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf.

De eerste klap is een daalder waard

Meestal vindt het eerste contact met jouw organisatie plaats via advertenties of je website. Geen persoonlijk contact met een enthousiaste medewerker. Bij deze eerste kennismaking vormt de klant zich een beeld van jouw organisatie. De grafische uitstraling is hierbij cruciaal. Je logo, kleurgebruik, lettertypes, witruimte’s, positionering en afbeeldingen creëren een gevoel. Een eerste indruk die je maar één keer kunt maken. Een eerste indruk die ervoor zorgt dat je direct met één nul voorstaat op de concurrent. Of één nul achter.

Grafisch ontwerp dat het verschil maakt.

Bij het ontwerpen van websites, advertenties, flyers en brochures vertalen wij de kennis en het enthousiasme van de medewerkers. Zo creëren we een eerste indruk die klopt. Daardoor nemen meer klanten contact op en sta je ook één nul voor op je concurrenten. Vanaf dat moment ben jij, of je collega’s, aan zet.

Meer weten over grafisch ontwerp Groningen?

Wij ontwerpen websites, folders, flyers, brochure’s, advertenties, logo’s, visitekaartjes, raambelettering, autobelettering, briefpapier en ga zo maar door. Graag gaan wij voor jou aan de slag om ook jouw organisatie zo goed mogelijk te presenteren. Ben je geïnteresseerd?  Neem dan contact met ons op (je mag ook direct bellen naar 050 211 18 16) en we komen graag langs voor een gesprek.

Wij bellen jou:

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met je op.

Voorbeelden van grafisch ontwerp