Geert Hoekzema

1 september 2015

Scheiden en groeien

Om direct maar met de deur in huis te vallen: Derk stopt met werken bij Inpoint. Eind 2015 zal hij afscheid nemen van het bedrijf. In 2007 is hij Inpoint gestart. Als 16-jarige enthousiasteling samen met zijn vader naar de KvK. In de acht jaren die daarop volgden, heeft hij Inpoint opgebouwd tot het bedrijf dat het nu is.

Passie

Derk is één van de weinige personen die wij kennen waarop het woord “passie” écht van toepassing is. Derk heeft passie. Derk is passie. Zijn enthousiasme, zijn grappen en zijn harde lach gaan we dan ook enorm missen.

De reden dat Derk afscheid neemt heeft te maken met diezelfde passie van hem. Want naast het runnen van Inpoint heeft Derk ook altijd de droom gehad om andere mensen te helpen die het minder hebben dan wij. In het dagelijks werk van Inpoint kon hij dit niet vinden. Daarom gaat hij, samen met zijn vrouw Hanka, zich richten op ontwikkelingswerk in Zuid-Afrika.

Wij wensen Derk en Hanka enorm veel succes toe in de komende jaren!

Groeien

Dat Derk Inpoint gaat verlaten heeft natuurlijk gevolgen voor Inpoint. In de afgelopen twee jaren zijn wij als team verder gegroeid tot in totaal acht mensen. Dit team blijft, straks zonder Derk, klaar staan voor jullie, onze klanten en relaties.

Met hetzelfde enthousiasme als Derk, maar zonder de harde lach, is Talitha bezig om de taak van project manager op zich te nemen. Het is dus goed mogelijk dat je haar in de komende maanden spreekt als je contact met ons opneemt. Daarbij is ook Max bij ons komen werken als front-end developer.

Samen is ons doel om de passie en het enthousiasme van jullie zo goed mogelijk te vertalen in passende marketing. De eerste stap die we hierin nemen is het aanpakken van onze eigen uitstraling en identiteit. Daarvan zie je op deze website al het resultaat!

We zijn benieuwd naar jouw mening van onze nieuwe huisstijl. Laat het ons weten!